FRONTIDA FLEX POOL

FRONTIDA FLEX POOL

Frontida Flex pool is een onderdeel van Frontida Flex dat zich bezig houdt met het opzetten en overnemen van diverse flexpools in de zorg.
Frontida Flex is zich ervan bewust dat er vele onzekerheden binnen de zorg heersen. Helaas komen ook de zorg en hulpverlening niet onder de bezuinigingen uit, wat maakt dat het effectief inzetten van personeel bij veel instellingen prioriteit geniet.
Zo kunnen wij u een flexibele professionele schil rond uw bestaande personeel aanbieden dat u alleen inzet wanneer u deze echt nodig heeft. Het strategisch inzetten van een flexpool en het managen van de in-, door- en uitstroom zal juist kostenbesparend werken. Frontida Flex heeft hier ruime ervaring in en kan een complete flexpool aan u leveren of u ondersteunen in het opzetten van een eigen flexpool en zelfs uw bestaande flexpool overnemen.
Al onze flexpool professionals zijn in het bezit van doelgroep gerelateerde opleidingen en trainingen, hebben ieder hun eigen kern kwaliteiten, zijn teambuilders, kunnen het verschil maken en zijn op elkaar ingespeeld.